pišite nam

info@branson.si

pokličite nas

031 342 240

Koncept Branson servisa

Brez skrbi pri servisih in popravilih. Brez dvoma vam Bransonovi zastopniki zagotavljajo servis in originalne rezervne dele. Strokovno servisno osebje vam vedno stoji ob strani in zagotavlja, da bo vaš Branson ves čas delovanja varen. To velja tudi za nadomestne dele, ki do vas dospejo v najkrajšem možnem času.

Servis tudi na terenu

Bodite prepričani, da je vaš traktor vedno pripravljen z ustreznimi po in pred sezonskimi pregledi in servisi. Preglej in prepreči – je vzdrževalni postopek. Na terenu se opravlja celoten spekter vzdrževanja.

Varnost in usposabljanje

Med vrstami traktorjev so razlike v uporabni vrednosti, varnostnih elementih in v uporaba pri določenih vrstah dela moramo vedeti, kakšna je konfiguracija terena (ravninsko področje, gričevnato ali višinsko) in kakšen bo namen uporabe traktorja oz. kakšna bo proizvodna usmeritev.

Koristni nasveti za vzdrževanje

Vsakodnevno enostavno vzdrževanje traktorja v samo nekaj enostavnih korakih po delu bi morala biti rutina vsakogar:
• pregled količine olja,
• pregled kontrolnih točk,
• čiščenje radiatorja,
• čiščenje notranjosti kabine,
• pregled pripetosti priključkov,
• enostaven pregled traktorja po delu.


Enostavno redno čiščenje in pregledovanje traktorja vpliva na dolgo življenjsko dobo in preventivno odpravlja nepotrebna popravila.

Tehnične informacije

Lastniki traktorjev morajo pri vzdrževanju motorjev dosledno upoštevati navodila proizvajalca. Zlasti je pomembno servisiranje ter pravilno obremenjevanje motorja in priključevanje primernih priključnih strojev.  Na voljo so vse tehnične informacije, plani servisnih intervalov, navodila za vzdrževanje…..

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.