pišite nam

info@branson.si

pokličite nas

031 342 240

Predstavitev

Družba Branson je bila ustanovljena v ZDA pod okriljem korporacije John Deere,kot podjetje za proizvodnjo traktorjev Branson za potrebe celotnega Ameriškega trga in Kanade. Za veliko potrebo proizvodnje vključno za potrebe Evropskega trga je največja proizvodnja Branson traktorjev v J. Koreji.

Branson, svetovna blagovna znamka podjetja Kukje Machinery co., Ltd, je dobila nagrado, ki je bila najvišja ocena ocene zadovoljstva trgovcev, ki jo je tri leta zapored opravila največje trgovsko združenje (EDA) v Severni Ameriki domačega proizvajalca kmetijskih traktorjev Branson. .

 

Status o zlati ravni se dodeli podjetjem, ki so dosegle odlične rezultate z merjenjem 11 kategorij ocenjevanja, vključno s celotnim zadovoljstvom, ponudbo izdelkov, kakovostjo izdelkov, tehničnimi viri, dobavo rezervnih delov in komuniciranjem s trgovci.

 

Branson je od trgovcev prejel skupno oceno zadovoljstva 6,08. To je dokazala konkurenčnost traktorjev Branson z višjo oceno kot John Deere (5,51 točke) in New Holland (4,18 točke), ki je največji svetovni proizvajalec kmetijskih strojev. Zlasti ocena kakovosti izdelkov je 6,12, kar je za vse proizvajalce traktorjev višje od povprečja 5,76, kar potrjuje splošno kakovost traktorskih izdelkov Branson.

 

Predstavnik strojev Branson je dejal: »Branson nenehno narašča z razvojem prilagojenih izdelkov in vrhunsko kakovostjo za severnoameriški trg in namerava širiti prodajo bolj kot drugi svetovni proizvajalci kmetijskih strojev in doseči 300 milijonov dolarjev izvoza v treh letih«.

EDA Gold Level Status

Že leta 1980 je podpisala tovarna Kukje tehnološko pogodbo s podjetjem Yanmar, Kubota in Shibaura iz Japonske za izdelavo traktorjev in njihovih delov. V tovarni Kukje sedaj izdelujejo določene tipe traktorjev John Deere, Yanmar, Branson, Shibaura, Kubota, Carraro, Mcormik in dieselske motorje Cummins. V vseh traktorjih Branson so vgrajeni licenčni motorji  Cummins, ki jih proizvaja tovarna Branson - Kukje machinery Ltd. Za evropski trg zagotavlja tovarna Branson celotno pokritost z rezervnimi deli. Centralno skladišče rezervnih delov za evropski trg je v Nemčiji.

 

Zaradi konkurenčnosti in globalnega trga so prestavili proizvodnjo v ultra-moderni proizvodni obrat traktorjev v Južni Koreji. Tako se proizvodni obrat traktorjev imenuje Kukje Machinery Company LTD, ki je bil ustanovljen leta 1968, kot novi obrat proizvodnje traktorjev velikega železarskega koncerna Dongkuk Steel Group. Podjetje zagotavlja vse najvišje certifikate kakovosti ISO 9001 in ISO /TS 16949 ter zagotavlja za vse traktorje evropski certifikat skladnosti in enotno evropsko homologacijo za registracijo traktorjev v EU.

Branson  proizvaja traktorje za priznane znamke CARRARO in MCCROMIK, kar dokazuje Bransonovo evropsko kvaliteto, ki jo zahtevajo najuglednejše znamke traktorjev v Evropi.

 

Uradna spletna stran: CARRARO

CARRARO PDF

 

Uradna spletna stran: MCCROMIK

MCORMIC PDF

 

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.