pišite nam

info@branson.si

pokličite nas

031 342 240

Serije branson traktorjev

Na voljo so štiri serije traktorjev, ki ponujajo različne modele.

00 Serija 21 do 31HP

So specifično narejeni za dela kjer je potrebna majhnost. Imajo pa zato učinkovitejšo funkcijo obdelave zelenih površin in vzdrževalno – komunalnih del, kakor tudi v sadjarsko vinogradniškem programu. Na voljo je z mehanskim in hidrostatičnim menjalnikom.

Razišči

F Serija 36 do 50HP

Konstrukcijsko narejen križanec med 00 in 25 serijo. Na voljo so s 36 / 42 / 47 Km in popolnoma sinhroniziranim menjalnikom. Minimalna širina traktorjev serije F je 135 cm, ter velik zavijalni kot prvih koles, kar ga uvršča med vinogradniško sadjarske modele.

Razišči

25 Serija 40 do 65HP

Konstrukcija in tehnologija traktorjev Branson serije 25 omogoča njihovo uporabo v vinogradništvu, sadjarstvu, na strmih in težje dostopnih terenih, v gozdarstvu, kmetijstvu in komunalnih delih. Je univerzalen traktor za vsa dela.

Razišči

K Serija 80 HP

Ponuja maksimalno serijsko opremo, ki je potrebna za težja profesionalna dela. Serijsko je opremljen z klimatsko napravo, tremi hitrostmi kardana, EHR, konfortno pregledno kabino…Itd. Hidravlični sistem z hlajenjem olja pa omogoča priklop zahtevnih priključkov in neomejeno delovanje hidravličnega sistema.

Razišči

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.